Hotel "Radi un draugi", Riga, Latvia

Wednesday24th September 2014

Restorāns "Niklāvs" no 22.jūlija saviem viesiem piedāvā jaunu ēdienkarti.

 

Ēdienkartē atradīsiet gan latviešu nacionālos ēdienus, kā piemēram, pelēkos zirņus ar baraviku un bekona aizdaru un ceptu asins putraimdesu, gan  klasiskus internacionālus ēdienus, piemēram, cepta pīles krūtiņa, apelsīnu-timiāna marinādē vai tvaikota bute fileja ar laša musu un spinātiem.

 

Katru dienu aicinām nobaudīt arī īpašo šefpavāra piedāvājumu. Karstajās  vasaras dienās ir iespējams atveldzēties ar "Niklāva" gaumē gatavotiem saldējumiem - spinātu, lāceņu, meža zemeņu, upeņu, jāņogu vai ķiršu.

Izvēlies savu vasaras garšu!

 

Uz tikšanos restorānā "Niklāvs"